Sastojci:
šolja sirovog badema
kašika meda
voda
Pribor:
sterilna gaza
blender
Bademe potopiti u vodu i ostaviti da prenoće. Procediti. Staviti u blender bademe, 2,5 šolje vode(sveže) i med. Dobro izblendati pa procediti kroz gazu.
Badem koji ostane možete dodati hlebu ili kolačima umesto jednog dela pšeničnog brašna.
Ovo mleko može da stoji u frižideru do 3 dana u dobro zatvorenoj staklenoj flaši ili tegli.
šolja sirovog badema
kašika meda
voda
Pribor:
sterilna gaza
blender
Bademe potopiti u vodu i ostaviti da prenoće. Procediti. Staviti u blender bademe, 2,5 šolje vode(sveže) i med. Dobro izblendati pa procediti kroz gazu.
Badem koji ostane možete dodati hlebu ili kolačima umesto jednog dela pšeničnog brašna.
Ovo mleko može da stoji u frižideru do 3 dana u dobro zatvorenoj staklenoj flaši ili tegli.
Нема коментара:
Постави коментар