Sastojci:
2/3 šolje kinoe
2 konzerve pasulja
mala veza peršuna, iseckanog što sitnije
pa kašičica bosiljka, origana i soli
2/3 šolje sosa od paradjza
Po potrebi 2-3 kašike prezle
Kinou prelite sa dva puta više vode, zagrejte do ključanja pa krčkajte na tišoj vatri 15ak minuta (dok se ne ukuva sva voda). Pasulj ocedite od vode i ispasirajte, umešajte ostale sastojke i pecite na 180C oko pola sata.
2/3 šolje kinoe
2 konzerve pasulja
mala veza peršuna, iseckanog što sitnije
pa kašičica bosiljka, origana i soli
2/3 šolje sosa od paradjza
Po potrebi 2-3 kašike prezle
Kinou prelite sa dva puta više vode, zagrejte do ključanja pa krčkajte na tišoj vatri 15ak minuta (dok se ne ukuva sva voda). Pasulj ocedite od vode i ispasirajte, umešajte ostale sastojke i pecite na 180C oko pola sata.
Нема коментара:
Постави коментар