Sastojci:
2 kašike ulja
3 šargarepe
4 štapa clera
1/2 glavice kupusa
1/2 glavice karfiola (ili baš mali karfiol)
1/2 glavice brokolija (ili baš mali brokoli)
4 čena belog luka
pola veze peršuna
Za ovo vam treba šerpa koja ima poklopac ili duboki tiganj sa poklopcem.
Na tihoj vatri pržite šargarepu iseckanu na kolutiće i celer iseckan na tanka rebarca, oko 10 minuta. Dodajte sitno iseckan kupus i pržite još 5 minuta, dodajte cvetiće brokolija i karfiola, poklopite i ostavite još 10 minuta da se ukuva na tihoj vatri. Dodajte sitno seckani luk i peršun i ostavite poklopljeno još minut.
2 kašike ulja
3 šargarepe
4 štapa clera
1/2 glavice kupusa
1/2 glavice karfiola (ili baš mali karfiol)
1/2 glavice brokolija (ili baš mali brokoli)
4 čena belog luka
pola veze peršuna
Za ovo vam treba šerpa koja ima poklopac ili duboki tiganj sa poklopcem.
Na tihoj vatri pržite šargarepu iseckanu na kolutiće i celer iseckan na tanka rebarca, oko 10 minuta. Dodajte sitno iseckan kupus i pržite još 5 minuta, dodajte cvetiće brokolija i karfiola, poklopite i ostavite još 10 minuta da se ukuva na tihoj vatri. Dodajte sitno seckani luk i peršun i ostavite poklopljeno još minut.
Нема коментара:
Постави коментар