Sastojci:
kg mladih krompirića
3-4 kašike ulja
kašičica soli
2 veze rotkvica
veza sremuša
kašika oljuštenog suncokreta
1/2 kašičice soli
Poenta kod prženja krompira je da se ulje doooooobro zagreje, onda se dodaju krompirići, prže oko 25 minuta uz povremeno mešanje i posole se na kraju. (Cela mudrost)
Za salatu isecite sremuš na komade širine oko 2 cm, posolite i izgnječite rukom, dodajte rotkvice, promešajte i pospite suncokretom.
kg mladih krompirića
3-4 kašike ulja
kašičica soli
2 veze rotkvica
veza sremuša
kašika oljuštenog suncokreta
1/2 kašičice soli
Poenta kod prženja krompira je da se ulje doooooobro zagreje, onda se dodaju krompirići, prže oko 25 minuta uz povremeno mešanje i posole se na kraju. (Cela mudrost)
Za salatu isecite sremuš na komade širine oko 2 cm, posolite i izgnječite rukom, dodajte rotkvice, promešajte i pospite suncokretom.
Нема коментара:
Постави коментар