Sastojci:
1/3 šolje ječmenog slada
2 kašike ulja od kokosa
2/3 šolje susama
sok od pola limuna
2 kašike rogača u pragu
Na tihoj vatri otopite kokosovo ulje i dodajte ječmeni slad ostavite na toploj ringli dok se slad ne razredi. Umešajte sve ostale sastojke, pa rasporedite smesu po plehu prekrivenom peki papirom (onom velikom, od rerne).
Pošto je smesa u ovom trenutku dosta gusta, istanjite sloj sto više možete, a smesa će se sama razliti po plehu u rerni.
Pecite tačno 20 minuta na 150C. Ohladite i čuvajte u frižideru.
Pločice su blago gorkog ukusa, za sve ljubitelje susama i taan-a.
1/3 šolje ječmenog slada
2 kašike ulja od kokosa
2/3 šolje susama
sok od pola limuna
2 kašike rogača u pragu
Na tihoj vatri otopite kokosovo ulje i dodajte ječmeni slad ostavite na toploj ringli dok se slad ne razredi. Umešajte sve ostale sastojke, pa rasporedite smesu po plehu prekrivenom peki papirom (onom velikom, od rerne).
Pošto je smesa u ovom trenutku dosta gusta, istanjite sloj sto više možete, a smesa će se sama razliti po plehu u rerni.
Pecite tačno 20 minuta na 150C. Ohladite i čuvajte u frižideru.
Pločice su blago gorkog ukusa, za sve ljubitelje susama i taan-a.
Нема коментара:
Постави коментар