Pečeni krompir na malko drugačiji način, bez specijalnih dodataka a fenomenalnog ukusa, naravno za ljubitelje belog luka!
Sastojci:
kilogram krompira
6-8 čenova belog luka
3 kašike ulja (ja volim hladnoceđeno suncokretovo)
1-2 kašike origana
Pomešati ulje i sitno seckani beli luk pa ravnomerno rasporediti po dnu pleha. Preko toga poređati oljušten i na krupne kriške isečen krompir. Posuti origanom.Peći 40 minuta na 200 C ( Za svaki slučaj probati jedan krompirić pre vađenja, ne peku sve rerne isto)
Sastojci:
kilogram krompira
6-8 čenova belog luka
3 kašike ulja (ja volim hladnoceđeno suncokretovo)
1-2 kašike origana
Pomešati ulje i sitno seckani beli luk pa ravnomerno rasporediti po dnu pleha. Preko toga poređati oljušten i na krupne kriške isečen krompir. Posuti origanom.Peći 40 minuta na 200 C ( Za svaki slučaj probati jedan krompirić pre vađenja, ne peku sve rerne isto)
Нема коментара:
Постави коментар