Sastojci:
3 kašike ulja
2 glavice luka
3 šargarepe
3 čena belog luka
jedan veći krompir
glavica ljubičastog kupusa (isečen na trake debljine oko 5mm)
2 l vode
3 dl paradajz sosa
so, biber i prstohvat ljute paprike
Na ulju propržiti sitno seckani luk i šargarepu. Pržiti 10 minuta na srednjoj vatri. Dodati beli luk i pržiti još minut.
Dodati kupus, krompir i vodu. Kuvati 20 minuta. Dodati paradajz, začine i kuvati još 20 minuta.
3 kašike ulja
2 glavice luka
3 šargarepe
3 čena belog luka
jedan veći krompir
glavica ljubičastog kupusa (isečen na trake debljine oko 5mm)
2 l vode
3 dl paradajz sosa
so, biber i prstohvat ljute paprike
Na ulju propržiti sitno seckani luk i šargarepu. Pržiti 10 minuta na srednjoj vatri. Dodati beli luk i pržiti još minut.
Dodati kupus, krompir i vodu. Kuvati 20 minuta. Dodati paradajz, začine i kuvati još 20 minuta.
Нема коментара:
Постави коментар