Sastojci:
200g tofua
200g šampinjona
200g praziluka
čen belog luka
1/2 kašičice soli
3 kašike ulja
Praziluk iseći na kockice a beli luk na listiće pa ih propržiti na ulju jedan minut na jakoj vatri uz mešanje. Smanjiti temperaturu pa dodati šampinjone isečene na listiće i pržiti još 10 minuta.Posoliti i dodati tofu (izgnječen viljuškom) i pržiti još 3 minuta uz mešanje.
200g tofua
200g šampinjona
200g praziluka
čen belog luka
1/2 kašičice soli
3 kašike ulja
Praziluk iseći na kockice a beli luk na listiće pa ih propržiti na ulju jedan minut na jakoj vatri uz mešanje. Smanjiti temperaturu pa dodati šampinjone isečene na listiće i pržiti još 10 minuta.Posoliti i dodati tofu (izgnječen viljuškom) i pržiti još 3 minuta uz mešanje.
Нема коментара:
Постави коментар