Sastojci:
Šolja (ili konzerva) kuvanog belog pasulja
šolja oraha (ili pola šolje mlevenih)
glavica crnog luka
2 čena belog luka
kašičica soli
kašika soja sosa
kašika aleve paprike
1/2 šolje brašna od leblebije
Zagrejati rernu na 180C.
Pasulj dobro ocediti od vode u kojoj se kuvao (ili od vode iz konzerve)
Sve sastojke izmiksati u blenderu ili secku ili ispasirati pasirkom za pire (prethodno što sitnije iseckati crni i beli luk). Formirati pljeske prečnika 3-4 cm. Poređati ih na pleh prekriven peki papirom i peći 20 minuta.
Šolja (ili konzerva) kuvanog belog pasulja
šolja oraha (ili pola šolje mlevenih)
glavica crnog luka
2 čena belog luka
kašičica soli
kašika soja sosa
kašika aleve paprike
1/2 šolje brašna od leblebije
Zagrejati rernu na 180C.
Pasulj dobro ocediti od vode u kojoj se kuvao (ili od vode iz konzerve)
Sve sastojke izmiksati u blenderu ili secku ili ispasirati pasirkom za pire (prethodno što sitnije iseckati crni i beli luk). Formirati pljeske prečnika 3-4 cm. Poređati ih na pleh prekriven peki papirom i peći 20 minuta.
Нема коментара:
Постави коментар