Sastojci:
2 kašike ulja
2 čena belog luka
3 velike cvekle
sok od pola limuna
veza peršuna
300g integralnih makarona
Na ulju propržite sitno seckan beli luk oko pola minuta, dodajte narendanu cveklu i pržite uz povremeno mešanje još 15 minuta.Umešajte pavlaku, limun i sitno seckani peršun i ostavite na toploj ringli još minut-dva. Prelite preko špageta.
2 kašike ulja
2 čena belog luka
3 velike cvekle
sok od pola limuna
veza peršuna
300g integralnih makarona
Na ulju propržite sitno seckan beli luk oko pola minuta, dodajte narendanu cveklu i pržite uz povremeno mešanje još 15 minuta.Umešajte pavlaku, limun i sitno seckani peršun i ostavite na toploj ringli još minut-dva. Prelite preko špageta.
Ovo danas pravim :D
ОдговориИзбриши