Sastojci:
Kašika susamovog (ili nekog drugog hladno ceđenog) ulja
1 praziluk
4 stabljike celera
šolja crvene kinoe
šolja crvenog sočiva
Na ulju propržiti sitno seckani praziluk i celer, oko 10 minuta na tihoj vatri. Dodati kinou, sočivo i 3 šolje vode i krčkati još 20 minuta na tihoj vatri (ili dok se ne ukuva sva voda)
Kašika susamovog (ili nekog drugog hladno ceđenog) ulja
1 praziluk
4 stabljike celera
šolja crvene kinoe
šolja crvenog sočiva
Na ulju propržiti sitno seckani praziluk i celer, oko 10 minuta na tihoj vatri. Dodati kinou, sočivo i 3 šolje vode i krčkati još 20 minuta na tihoj vatri (ili dok se ne ukuva sva voda)
bas mi se svidjaju tvoji recepti! i ja pokusavam da sve radim na ydrav nacin.. ovdje cu sigurno naci dobre ideje! =)
ОдговориИзбришиBas mi je drago da ti se dopada! I sve nove ideje su dobrodošle ;-)
ОдговориИзбриши