Sastojci:
Bundeva
(za jedno parče):
kašika seckanih oraha
kašika malteksa
prstohvat cimeta
prastohvat oraščića
Bundevu prepolovite, očictite od semenki pa isecite na komade velučine dlana. Pecite 45 minuta na 180C.
Od oraha, malteksa i začina napravite preliv. Ispečenu bundevu odvojiti od kore i preliti.
Bundeva
(za jedno parče):
kašika seckanih oraha
kašika malteksa
prstohvat cimeta
prastohvat oraščića
Bundevu prepolovite, očictite od semenki pa isecite na komade velučine dlana. Pecite 45 minuta na 180C.
Od oraha, malteksa i začina napravite preliv. Ispečenu bundevu odvojiti od kore i preliti.
kad je bundeva u pitanju,ne mogu da odolim,a tek ovako spremljena!!!!!!!!nemam reci...
ОдговориИзбришиJoš ako ostali ukućani ne vole Jackpot ;-)
ОдговориИзбриши